Zo werk je met
Zzon Solar

Bij Zzon Solar geloven we dat de overstap naar duurzame energie soepel en transparant moet verlopen. Daarom hanteren we een duidelijke werkwijze, met oog voor detail en optimale betrokkenheid van onze klanten.

Onze werkwijze

 • Kennismaking
  Omdat klanttevredenheid bij ons voorop staat, komen wij voor iedere situatie bij je langs. Zzon Solar hecht veel waarde aan een persoonlijk gesprek bij jou op locatie om alle mogelijkheden door te nemen. Wij overleggen samen met jou om tot de beste en meest gunstige oplossing te komen.
 • Ontwerpen
  Een goed ontwerp is cruciaal om optimale rendementen te behalen. Wij bekijken wat de beste oplossing is en brengen dit samen tot een geheel waarin de wensen en mogelijkheden samenkomen. Wij werken met luchtbeelden, hoogtekaarten en obliekbeelden om zo tot een legplan te komen.
 • Financiering/ subsidieaanvraag
  Ook regelen wij voor jou de eventuele financiering en of subsidieaanvragen, melden je aan bij de energieleverancier en ondersteunen bij de bouwvergunning. Geen zorgen dus voor jou!
 • Montage
  Op de dag van montage komen onze monteurs en elektricien bij jou het systeem plaatsen en aansluiten. De wijze van uitvoering is vooraf met je besproken zodat je weet wat je van onze installateurs kunt verwachten. 
 • Betaling
  Nadat de installatie is geplaatst en werkende is ontvang je van Zzon Solar de factuur
  Belangrijk: Zzon Solar vraagt bij een particulieren installatie niet om een aanbetaling.
 • Garantie
  Op de producten die Zzon Solar levert zit standaard een productgarantie die door de producent wordt bepaald. Daarnaast bied de producent een lineaire vermogensgarantie wat inhoud dat een paneel na het aangegeven aantal jaren nog 87.4% vermogen van het aanvangsvermogen moet genereren. 
 • Service en onderhoud
  Nadat de installatie is afgerond kan het opwekken van groene stroom beginnen! Je kan het systeem pro actief monitoren en opbrengsten en eventuele storingen in de gaten houden, dit is onze standaard service. Wanneer je voor een extra onderhoudscontract kiest zorgen wij voor verder onderhoud van jouw systeem. Dit varieert van complete verzorging van reiniging, NEN keuringen, visuele/thermische inspectie, verzekeringen en nog veel meer. Zo ben je altijd verzekerd van een optimaal werkend systeem
To top